Monday, April 25, 2011

alangkah bagus klu ada depan mata

assalamualaikum.

okeyh tiba-tiba rasa mcm nk buat wish lagi. 
bangun je dari tidur trus on9 
ank dara sapa la nie tak senonoh. (mengaku jap)
and then terpikir "alangkah indahnya jika makanan yg kita suka ada depan mata"
ha meh sini aku cter makanan apa yg aku nk sekarang ni.
 .......................................................................................................

ha itu dia dh keluar dh gamba

NASI PUTIH
 SUP DAGING PEDAS
 SOTONG GORENG
SAYUR KAILAN IKAN MASIN

.................................................................................................

 CENDOL
 AIR TEH AIS
AIR BATU CAMPUR

............................................................................................
DESSERT



p/s: sedapkan ? uish kalau la ada kat depan mata aku. dah lama dah abis.
 walaupun aku sorang. kah kah kah. mana bdn tak naek. tp orang kata mkn selagi boleh. kang economy meleset ssh nk dpt mknan ni semua. 
apapun selamat menjamu selera :)))

Saturday, April 23, 2011

kegilaan ramai

assalamualaikum

perh lama bebenor tak menulis. 
takda feel nk tulis blog.
padahal khamis ni exam final software.
tak hengat ssh dier mcm mana.
bak kata fida "software mcm hareeemmm" 
 nmpak takda kene mengenakan dengan tajuk kt ataskna. hik2.

meh sini aku bagi tahu apa yg digilai ramai.
benda ni byk bulu. tp ada yg takda bulu. 
saiz ada yg kecil ada yg besar punya.
sgt la comel HENSEM !
best di peluk.
ha itu lah benda yg aku nk ckp kan. 
meh aku perkenalkan 3 jejaka hensem!!!

................................................................................................


memperkenalkan 
 taraaaaaaaaaaaa !! 
  
ENCIK ELMO
ENCIK DOMO
ENCIK PANDA

p/s: hensem kan ? aish klu lah ada orang yg rela menghadiahkan mereka2 ini utk aku. alangkah baiknya mereka. tapi ada ke orang ingin menghadiakannya. ha yg itu kita tak tahu.
kah kah kah!!!








Monday, April 4, 2011