Sunday, February 20, 2011

rindu :(

assalamualaikum. 

nothing to say

tiba-tiba rindu dan sedih tringat DIA 

:(

hope DIA dtempatkan bersama2 orang yg beriman
dan rohnya dicucuri rahmat 

AL-FATIHAH 

Tuesday, February 15, 2011

mengira

assalamualaikum. 

entri kosong

MENGHITUNG HARI 

Monday, February 14, 2011

Bubble day.

assalamualaikum
seperti biasa lakan islam. 
selamat menyambut maal hijrah.
harap tahun ini lebih bermakna dan mendapat keredhaan dari ALLAH s.w.t. 

takda menda pun nk ckp. first time dpt maen buih. BATAK la orang kata. ahaha. bila dh dpt maen buih ini lah yg terjadi.

 muka orang yg dpt maen buih.
semangat gler tiup buih. 

hhaha. muka sangap dpt buih. kah kah kah 
 wow !! mulut dayang kluar buih la seyh ! gler ar. ahahah
 bulatan bubble. heh ! 
 sian ijan tahu la dh lama tak maen buih . kah kah kah 
kau dh knp fida? tersungkur ? sb kejar buih. ahahahahaah

dan inilah aktiviti setelah penat bermain buih.

 sedia
 satu , dua , tiga
 lompat !
 buruk na rupa, 

dah ckp. asyik lompat je. 

selepas penat melompat. pose laen pulak yang kuar.





tadaaaaa..
candid plg terbaik kami lakukan. ahaha..

p/s = sory geng.  
gua mls ar nk edit. tak real ar nnt. 
kpd korang2 yang rasa buruk . mintak maaf la ye. 
kah kah kah kah kah. 

Monday, February 7, 2011

cukur gurl

assalamualaikum

takda menda nk ckp.

cuma nak tunjuk apa yg berlaku sepanjang kenduri aqeqah cucu paktam aku. :)

sebelum kenduri

muka dian sebelum dicukur *bkn yg pakai tudung tu. kah kah ka

 Darina Maisarah :)

 firstime bsh aym . kah kah kah :)
bangga jap . :P


 dah kenapa ngan kau dekda ?? 


 2 gadis jelita 

 bekas telur yang sangat comel. suke nie ...!!!! :)

semasa kenduri


 sarah ttp mulut tu bila menguap :P



 pakcik-pakcik marhaban


 cukur gurl ( sarah dan dian)

 comel ye.

selepas kenduri


 apo kono eh wancik ? ahaha. mcm hebat je cter tu. :P 


 ni lagi sorang. baca doa pun bergosip. :p

 tadaaaaaa. 3 gadis jelita. walaweyh ! :)

 
pakcik2 ,makcik2. sepupu2 den tgh bergosip sesama mereka.

p/s= habis sudah. maaf la gamba tak bermutu tinggi.
alah maklumlah gner camera hp je
tak mampu nk beli yg besar. 
kahkahkah :)


Friday, February 4, 2011

villa kalai

assalamualaikum
psssstt 
nak kecah jap !

1. karoake
2. menjahanamkan lagu 
3. menari 
4. ketawa
5. bergambar 
6. berwebcam
7. makan
8. kacau orang
9. mengumpat
10. senyum 

semua nie hobby kami di masa lapang.
nak tahu siapa kami ? 
jap

















tadaaaaaaa. 
chantek kan kami ! 


p/s= maaf ler kawang2. muka anda dipamerkan.
tp bkn utk dijual atau saja-saja
 tp utk ditatapi oleh mereka2 yang inginkan wanita solehah seperti kita 
:)


Thursday, February 3, 2011

CNY :)

assalamualaikum


keBoOm ! keBoOmbOom ! keBoOmbOomBoOmbOomBoOmbOomBoOm!
HAPPY CHINESE NEW YEAR

GONGXI! GONGXI! 

kepada seluruh rakyat malaysia yang menyambut perayaan ini :)

p/s = kpd jiran-jiran sekalian please maen mercun esok pagi. kami nk tido.
 pfffffttttt grrrrrr!!!!



Tuesday, February 1, 2011

okey MALU !

assalamualaikum

first time aku bagun tido tak hujan. wah. hari yang best untuk keluar. assignment melambak2 kau senang lenang je nk enjoy. takpe biar assignment aku tido lama plak. asyik tuan dier je. kah kah kah ! 
meh sini dgr aku cter .
Apa ini ?
yeah bowling. ahaha
BUkan bowling yang aku ingin ceritakan.
 tp kejadian aneh yg brlaku semasa brmain bowling.
sedang berfikir !
nk saiz bowling no 8 ke 9 ?
dgn riak dan bangganya aku memilih 9.
wah bajet larat je
okey posisi dah cantek. 
melangkah dengan sopan * okey dh ada gaya
sekali bila nk baling...
bolanya tertinggal kat belakang. 
terlepas dari gengamanku.
OH TIDAK!!!
malu dier tak hengat weyh ! 
dengan muka yang selamba pusing belakang buat2 ketawa amik bola baru.
tanpa membuang masa trus membuat balingan.
ingat ketebalan malu tu dh kurang tp harapan je.
ttp rasa malu sebab masuk longkang. 
hampeh! 


malu2 gedik namanya. ahahaha.